Копирайтинг услуги

Какво е копирайтинг?

Терминът идва от английския термин copywriting и представлява професионално написване на представителни, рекламни или информационни текстове с цел публикуването им онлайн. Когато говорим за интернет присъствие, не можем да не споменем важността и на SEO копирайтинга – писане на оптимизирани текстове и статии с цел по-добро класиране на сайт по  дадени ключови думи в търсачките.

Като цяло професионалните копирайтинг услуги целят представянето на фирми, продукти или услуги, предоставянето на полезна и интересна за потребителите информация, и не на последно място популяризиране на даден уеб сайт.

копирайтинг

Копирайтинг услуги

Ние предлагаме професионално писане на текстове от копирайтър (copywriter) с желаните от клиента обем и тематика. Нашите копирайтъри могат да пишат на различни теми, като изпипват всеки детайл, за да бъде текста не само полезен и интересен за потребителите, но и да ги накара да предприемат действие (покупка, обаждане, запитване). Този тип услуга е подходяща за:

Фирмен сайт

Описание на предлагани услуги във вашия фирмен сайт


Онлайн магазин

Описание на различни продукти и категории продукти във вашия онлайн магазин


Блог

Полезни и интересни статии за вашия блог, написани от квалифициран копирайтър.


PR публикации

Изготвяне на PR статии, които представят вашата фирма и дейност


сео копирайтинг

Оптимизирани текстове за търсачките

Независимо колко качествен продукт или услуга предлагате, ако потребителите не могат да разберат за тях, усилията ви могат да останат напразни. Класирането на вашия сайт на челни позиции в търсачките зависи от множество фактори, но един от най-важните е съдържанието на страницата.

SEO Interactive предлага качествено писане на оптимизиран текст за търсачките, който е полезен за посетителите ви, повишава конверсията и продажбите, подобрява позициите ви в Google.

Доверете се на професионалисти, когато става въпрос за вашето онлайн представяне – така ще получите качествени копирайтинг услуги и текстове, оптимизирани за топ позиции в търсачката, повече продажби и създаване на здрава връзка с клиентите си.


Как създаваме оптимизирано съдържание


Проучване

Проучване на предлаганата услуга/продукт и анализ на ключови фрази, по които потребителите ги търсят онлайн.

1

Ключови думи

Събиране на максимално релевантни ключови думи и изготвяне на списък. Определяне на ключови фрази, които са едновременно използвани от потребителите при търсене, и продават – например евтини рокли, добър стоматолог и т.н.

2

Повишаване на CTR

Създаване на SEO заглавие на текста, който да включва най-търсените ключови думи и заедно с това да повиши позициите и CTR (процент на кликвания) в резултатите на търсачките. Създаване на meta описание за Google, чиято цел е максимизиране на CTR.

4

Цени

Обем думи месечноЦена на 100 думи
КопирайтингSEO копирайтинг
до 20007,00 лв.10,00 лв.
2001-40006,50 лв.9,00 лв.
4001 – 70006,00 лв.8,00 лв.
над 7000по договарянепо договаряне

Посочените цени са за абонаментна услуга. Можете да поръчате и единични текстове, като цената е по договаряне. Не сте сигурни каква точно услуги ви е нужна? Не се колебайте, свържете се с нас и ще обсъдим възможните варианти.