Изработка на сайт

SEO Interactive предлага изработка на уеб сайт, съобразен с дейността на вашата фирма, аудиторията и тенденциите за съответната пазарна ниша. Сайтът е лицето на компанията ви и е от изключителна важност да бъде с приятен дизайн, лесен за навигация, да създава доверие в потребителя, удобен за мобилни устройства. Успешното онлайн присъствие започва винаги от създаване на точно такъв сайт.

Как създаваме успешни сайтове

Дейност

Запознаване с дейността на компанията – така ние ще разберем в каква сфера оперирате, кои са специфичните особености на вашите продукти и услуги, по какъв начин визуално да бъдете представени максимално добре.

Аудитория

Запознаване с целевата аудитория – идеята на сайта е да удовлетвори нуждите на специфична категория потребители. Анализираме демографски фактори като пол, възраст, поведенчески фактори и други.

Цветове

Цветова гама – след като знаем какво предлагате, и кой основно го търси, можем да изберем подходящата цветова гама за изработването на сайтове. Цветовата гама следва да бъде съобразена и с логото на фирмата

Функционалност

Задоволяването на нуждите на целевия потребител минава задължително през интегриране на нужните функционалности в сайта. Тук включваме и техники за ангажиране вниманието на посетителя, приканване към действие и други.

Структура

При изработка на качествен сайт е задължително да бъде обособена лесна за навигация структура. Всеки потребител иска да намира желаното съдържание бързо и лесно, на 1-2 клика разстояние.

Защо да изберете SEO Interactive за изработка на сайт

Модерна визия

Нашите уеб сайтове са със съвременна визия, която със сигурност ще се хареса на вашите посетители.

Адаптивен дизайн

В наши дни всеки сайт трябва да бъде удобен за мобилни устройства и това е задължително за успеха ви!

Лесна навигация

Потребителите могат да се насладят на изключително лесен за навигиране сайт, в който бързо и лесно ще намерят нужната информация.

Насочен към аудиторията

В зависимост от особеностите на потребителите, ние предлагаме възможно най-подходящия дизайн.

Множество функции

Вашият сайт ще има всички нужни функционалности, за да се хареса максимално на посетителите, и да продава.

Администриране

След изработването на вашия сайт, вие лесно ще можете да управлявате съдържанието посредством удобен административен панел.

Цена за изработка на уеб сайтове София

Цената за изработване на модерен фирмен уеб сайт зависи от множество фактори като: брой страници, допълнителни функционалности, време за изработка и други. Свържете се с нас, за да обсъдим вашия проект и да изготвим индивидуална оферта!

Част от нашата работа