Качествени услуги от SEO фирма за повече трафик от Google

SEO фирмаSEO оптимизацията е една от най-често предлаганите услуги в сферата на онлайн маркетинга. Все повече фирми предлагат оптимизация на сайт, като цените и качеството варират. Със сигурност можем да кажем, че прекалено ниските цени трябва да бъдат сигнал за всяка компания, която желае да постигне добри резултати и да подобри видимостта на сайта си. Прекалено скъпите СЕО услуги от друга страна, съвсем на гарантират, че ще увеличите органичния си трафик.

Важно е да знете по какъв точно начин ще бъде реализирана цялостната стратегия на наетата фирма. За всеки собственик на бизнес е трудно да прецени колко точно струва качествената оптимизация, и за това предлагаме на вашето внимание няколко фактора, които са водещи при ценообразуването:

Себестойност на услугата

Всяка авторитетна SEO фирма има разходи, свързани с реализацията на определени подобрения, с цел подобряване на вашите позиции. Като едни от най-често срещаните разходи можем да посочим:

  • Създаване на качествен оптимизиран текст – цената за написване на SEO текст от професионален копирайтър започва от 2-3 лева на 100 думи. Вашият сайт има нужда от поне 2000 думи месечно свежо съдържание – независимо дали става въпрос за описания на продукти, представяне на предлагани услуги или просто полезни статии за блога на сайта. Това автоматично означава разход от поне 50 лева месечно.
  • Разходи за техническа оптимизация – ако фирмата разполага с програмист, отделените часове за изчистване на различни проблеми в кода, технически настройки и подобрения ще струват скъпо, тъй като заплатите на този тип служители по правило са високи.
  • Изграждане на качествени линкове – няма спор, че са нужни средства за получаване на силни тематични връзки към вашия сайт. Разбира се, регистрацията в бизнес каталози и директории за сайтове е безплатна (като изключим времето, което се отделя от служителя за този процес), но реално тези връзки не носят особена тежест и няма да подобрят класирането на сайта ви.

Това са едни от сигурните разходи, независимо дали фирмата се състои от един или няколко служители. Трябва да споменем, че тези три отделни дейности по SEO оптимизация изискват специфични умения и опит, и трудно биха могли да бъдат свършени от един човек. Най-малко ще бъде нужно да бъдат аутсорснати на външни фирми или фрийлансъри. Грубите сметки до момента показват минимум от 120-150 лева разходи за SEO фирмата, за да може да се предложи някаква услуга на минимално добро ниво.

Опит и Know-How

евтини SEO услугиЗа да предлага наистина добри услуги, SEO фирмата трябва да има достатъчно опит и успешни проекти зад гърба си. Всичко това е свързано с много труд, тестове, постоянно следене на промените в алгоритъма на търсачката, изпробване на иновативни и креативни методи за оптимизация на сайтове. Никой себеуважаващ труда си специалист не би продавал услугата си за без пари, най-малкото защото знае, че е качествена.

В тази сфера на интернет маркетинга, най-ценния актив за всяка компания е именно опита и Know-How. Точно тези две неща им носят достатъчно клиенти, за да могат да си позволят да продават услугите си на нормални цени. Ако видите оферти в интернет от сорта на „Първо място в Google за 50 лв на месец” , „Най-добрата оптимизация на сайтове за 100 лева”, можете да предположите, че става въпрос за прохождащи в занаята фрийлансъри, които желаят да се учат върху вашия сайт или просто да припечелят бързи и лесни пари.

Методи на работа

SEO оптимизацията не е едностранно насочен процес, но всяка фирма, предлагаща подобни услуги, има опрделен начин на работа. Трите аспекта – вътрешна оптимизация, технически подобрения и външно оптимизиране следва да бъдат задължителна част от работата на агенцията за онлайн маркетинг, но доста често някой от тези аспекти бива пропускан с цел свиване на разходите и себестойността. Това, разбира се може да доведе до по-ниска крайна цена за предлаганата услуга, но сами се досещате, че и качеството ще бъде по-ниско.

Ние от SEO Interactive предлагаме комплексна услуга, чието качество не зависи от абонаментния план, който ще изберете (съответно и цената). При нас факторът, от който зависи крайната цена, е броят страници, които ще бъдат оптимизирани.Това означава, че вие ще получите максимално качествена услуга, като просто трябва да изберете върху колко страници от сайта желаете да се работи на месечна база.

За достигане на максимален трафик от Google е необходима цялостна оптимизация на всяка отделна страница. Това не може да бъде постигнато, ако SEO фирмата, с която работите оптимизира единствено по желаните от вас 10-15 ключови фрази. Алгоритъмът на търсачката от години не работи по този начин, и най-малкото ще отнеме изключително много време да се класирате по желаните фрази. По-удачен вариант е оптимизацията на една страница по множество търсени ключови фрази, за максимално подробно покриване на темата, свързана с основната и най-търсена ключова дума. Така ще получите много повече трафик от Google, в сравнение с трафика, който можете да очаквате дори при водещи позиции на основната фраза.

Не забравяйте, че над 70% от органичния трафик на Google идва през заявки по дълги фрази, които не можете да видите в инструментите за проучване на ключови думи. Единственият начин да получите част от този трафик е комплексната оптимизация на всяка отделна страница от вашия сайт. Ако искате да бъдете успешни онлайн, свържете се със SEO фирма SEO Interactive!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *